Si no veieu bé el correu, feu clic aquí
NOTÍCIES D'INTERÈS
Renovació de la xarxa d’aigua potable a la zona de la plaça de Catalunya i ronda O’Donnell 
Aquest dilluns 27 de juny Aigües de Mataró ha iniciat les obres de renovació de la xarxa d’abastament d'aigua potable de diversos carrers del territori seguint els criteris contemplats en el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025).
 
Els carrers afectats són:
  • Carrer de Domènec Matheu
  • Carrer d’Aribau
  • Carrer de Joan Bialet Massé
  • Carrer d’Antoni Comas
  • Plaça de Catalunya
  • Ronda O’Donnell
La rasa es realitzarà per trams i majoritàriament per la vorera, exceptuant els trams on hi ha cruïlla de carrers que es realitzarà per la calçada. En aquest sentit està previst fer l’encreuament de la Rda O’Donnell a mitjans de setembre i la durada d’aquesta afectació seria d’una setmana, però es faria en dues parts. Això permetria mantenir la circulació en ambdós sentits, afectant només al carril bici i aparcaments. 
 
La durada d’aquestes obres està previst que sigui de 13 setmanes.

Mataró instal·la un nou model de punts d’autoservei per fer tràmits municipals 

L'Ajuntament ha posat en marxa a diferents equipaments municipals el nou model de Punts d’autoservei o caixers ciutadans, que permet a la ciutadania efectuar múltiples tramitacions. Aquest nou model, que es va estrenar el passat 2 de maig a l’Espai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21), està també ja en funcionament als centres cívics de Molins, Cerdanyola, Rocafonda, Pla d’en Boet i Cabot i Barba.

 

A través d’aquests punts d’autoservei, la ciutadania pot efectuar qualsevol tràmit municipal que no impliqui la presentació de documentació, així com fer comunicats a la bústia ciutadana i obtenir notificacions electròniques i duplicats de rebuts. També està disponible l’opció de pagament de rebuts municipals amb targeta de crèdit, inclosos els emesos per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

 

El sistema dona solució a un dels tràmits més demandats, com és l’obtenció de certificats del padró. Els punts d’autoservei tenen un sistema automatitzat d’emissió d’aquest tipus de documents. Entre el 2 i el 20 de maig es van facilitar 1.290 certificats de padró a través dels punts d’autoservei.

 

També des del 2 de maig està en funcionament un servei de concertació de cita prèvia automatitzada a través del telèfon 010, que funciona les 24 hores del dia. Es tracta d’un sistema que permet obtenir cita prèvia per als principals serveis i oficines municipals. Aquest servei automatitzat complementa la possibilitat d’obtenir aquesta cita prèvia parlant amb el personal del 010. Igualment, la concertació de cites prèvies s’efectua principalment pel web www.mataro.cat.

 

La posada en marxa dels nous models de Punts d’autoservei i els seus nous serveis associats, com la cita prèvia automatitzada les 24 hores, són accions emmarcades en el nou model de relació amb la ciutadania, que s’impulsa des de l’obertura d’Espai Mataró Connecta.

Campanya de donació de plasma al Centre Cívic Pla d'en Boet

L’Ajuntament de Mataró ha posat a disposició del Banc de Sang els Centres Cívics de la ciutat perquè es puguin dur a terme les campanyes de donació de plasma. D’aquesta manera es vol apropar i facilitar la donació de plasma als mataronins i mataronines.
 
La propera cita a Mataró és el dimarts 5 de juliol al Centre Cívic Pla d'en Boet, Juan Sebastian Elcano, 6.
 
La donació de plasma consisteix a extreure sang, separar-ne les cèl·lules sanguínies mitjançant un separador cel·lular, retenir el plasma i retornar aquestes cèl·lules. Com que el plasma és majoritàriament aigua, la recuperació del donant és molt ràpida i les donacions es poden fer cada 15 dies.
 
Per donar plasma us podeu  inscriure aquí
LES ENTITATS INFORMEN

L’ESPLAI ENLLEURA’T ENGEGA LES ACTIVITATS D’ESTIU A MATARÓ

L'ESTIU ENLLEURA'T ofereix als infants i joves d’entre 3 i 16 anys una opció atractiva i alternativa a les vacances escolars d’estiu, entenent que aquests dies han de ser un temps de descans merescut i, a la vegada, de lleure, esbarjo i diversió.

La doble finalitat de l’Estiu Enlleura't és oferir un programa d'activitats de lleure i esport, com a recurs de suport a les necessitats de les famílies a través d'un programa educatiu.

L’Associació prepara un total de 8 casals d’estiu a través del dispositiu municipal de l’Ajuntament de Mataró, entre ells a les escoles Torre Llauder i Josep Manuel Peramàs, un campus esportiu de futbol sala conjuntament amb el Club Futbol Sala Ciutat de Mataró i un casal d’agost que es realitzarà a la seu de l’entitat. 
 
Enlleura’t és un referent del lleure a Mataró amb les seves activitats d’estiu que engloba a més de 900 infants i joves de la ciutat i dona treball a més de 90 monitors i monitores de lleure.
 
Trobareu tota la informació a les xarxes socials de l’entitat @enlleurat o a través d'aquest  enllaç.

Agafem Aire. 43 edició de l’Escola d’Estiu del Maresme

El Moviment Educatiu del Maresme (MEM) organitza la 43a edició de l’Escola d’Estiu amb més ganes que mai al Tecnocampus. Enguany es recupera la presencialitat en la majoria dels cursos i se’n mantenen, també, alguns de telemàtics.
 
Des de l'1 fins el 15 de juliol, organitzen un reguitzell de debats i conferències en línia, a les tardes de la primera setmana i per la segona setmana, als matins,  cursos i tallers presencials al Tecnocampus Mataró-Maresme.
 
Amb la nova edició de l'Escola d'Estiu del Maresme des del MEM volen continuar donant eines, recursos i experiències a tots i totes. Ha estat un curs dur, amb molts canvis, lluites i incerteses. Com apunten des del MEM: Ara és el moment de parar, riure, reprendre el contacte entre nosaltres, respirar i … AGAFAR AIRE!
 
Trobareu tota la informació a www.memcat.org

Campionats de Catalunya de persones DID - ACELL ESPORTS

El passat dia 15 de maig, El C.E. Pla d’en Boet, va contribuir en el desenvolupament dels Campionats de Catalunya de persones DID. ACELL ESPORTS, en la modalitat de Futbol.
 
Aquests Campionats de diferents esports duts a terme simultàniament en diferents instal·lacions compten amb competicions de gimnàstica, tennis, pàdel, futbol a 7 i bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual.
 
Els Campionats els Organitza la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat intel·lectual - ACELL, amb el suport de clubs de la ciutat i el Servei d’Esport de l’Ajuntament de Mataró.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs – Esmandies ofereix activitats per aquests estiu

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies programen al llarg de l'any una gran quantitat d'activitats, com tallers, xerrades, exposicions, cinema, concerts, ara enceten l'estiu i les activitats son mes festives. 
 
Aquests juny s’han celebrat les festes del barri del 17 al 24 de juny amb un gran nombre d’activitats, entre elles una gran revetlla de Sant Joan amb la Orquestra Marinada,  i que va acabar aquest passat divendres amb un concert de banda  a càrrec de l’Agrupació Musical del Maresme al Pati de Les Esmandies Casal de Barri.

Per encetar el mes de juliol proposen la 2a Festa dels Músics de Peramàs-Esmandies, un acte que vol apropar i fer xarxa amb tots els músics que tenen un lligam amb el  barri. Es celebrarà el dissabte 2 de juliol a la tarda, a la Pl.Occitania i compta amb la col.laboració de la Casa de la Música i els Músics del barri i l'AVV Peramàs Esmandies.
 
També el mes de juliol l’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies organitza la X Mostra de Gegants i Figures Festives de Mataró de l’11 al 22 de juliol, totes les tardes de 6 a 8 del vespre podreu anar a visitar la mostra i a participar d’un seguit d'activitats. recordeu que aquest any fa 10 anys de la Mostra, i trobareu sorpreses.
 
Per més informació al web: http://www.peramas-esmandies.cat

El Club Esportiu Boet organitza un torneig 24h de fubol-7

Els dies 23 i 24 de juliol el Club Esportiu Boet organitza un torneig de 24h de fubol-7 en el marc de les Santes Esportives.
 
El programa de Les Santes Esportives reuneix un conjunt d’actes entre mitjans i finals de juliol, organitzats per diverses entitats i clubs de la ciutat, i emmarcats en la Festa Major de Les Santes de Mataró.

Els actes són d’un gran nombre de modalitats esportives. La majoria estan oberts a la participació popular, altres són d’exhibició i altres de tipus competitiu d’àmbit federat.

Els actes es realitzen en instal·lacions esportives municipals, en carrers i places, a la platja o bé en d’altres espais de la ciutat.

Informació i inscripcions
clubesportiupladenboet@gmail.com

Aikido Mataró organitza classes d'exhibició dins de les Santes Esportives

Aikido Mataró ofereix classes d’exhibició gratuïtes el dia 16 de Juliol de 10.30h a 13.00h al Poliesportiu Eusebi Millán. Aquesta activitat forma part del programa de Les Santes Esportives d’enguany.
 
Aikido Mataró és una entitat sense ànim de lucre  dedicada a fomentar la pràctica de l’Aikido, art marcial japònès.
 
Podeu trobar més informació sobre les activitats de l’Associació aquí.
AVUI CONEIXEM UNA ENTITAT

ASSOCIACIÓ JUVENIL BANSHEE ERRANTE CLUB DE ROL

L'Associació Juvenil Banshee Errante Club de Rol va nèixer per iniciativa d'un grup de joves amb la inquietud de promoure els jocs de taula moderns, els jocs de rol i els wargames tant dins de la ciutat de Mataró com a les rodalies fent allò que més els hi agrada… Jugar.
 
Això va ser el 2003, despés de casi 20 anys segueixen amb el mateix propòsit que al principi i gràcies a la col·laboració de les persones associades porten a terme diverses activitats fixes i disposen d’un espai on poder reunir-se i compartir estones.
 
Si t'agraden els jocs de Taula Moderns, el Rol i els Wargames posa't en contacte amb ells!
 
Activitats més destacades:
 
L’últim divendres de cada mes, a partir de les 22h fan les Nits Lúdiques. Aquesta és una activitat oberta a tothom on els assistents poden gaudir dels més 200 jocs de taula moderns que tenen a la ludoteca i de partides de rol dirigides pels membres de l’associació.
 
També, el primer diumenge de cada mes, a les 10.30h, ofereixen un espai de jocs en família a l’Avinguda Francesc Macià 103.
 
El tercer dissabte de cada mes, durant el curs escolar, els trobareu a la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra amb jocs de taula per tota la família.

On es troba l'entitat? Avinguda Francesc Macià 103
Com contactar-hi? Banshee.errante@gmail.com
Pàgina web: http://bansheerrante.blogspot.com
Xarxes Socials: Instagram / Twitter / Facebook

Voleu que les vostres notícies surtin al butlletí? 

 

El tècnic del territori de Pla d'en Boet-Peramàs us atendrà al Centre Cívic de Pla d'en Boet, carrer de Juan Sebastian Elcano, 6. Podeu demanar cita prèvia i posar-vos en contacte a través del correu electrònic ptimoneda@ajmataro.cat o el telèfon 607616227.
Website
Facebook
Twitter
Instagram

Plaça de Miquel Biada, 5 | Mataró 08301


Cancel·lar subscripció