Si no veieu b茅 el correu, feu clic aqu铆
NOT脥CIES D'INTER脠S

El Pla d'Asfaltat de Matar贸 inclou una actuaci贸 al Carrer Monserrat

El Pla d'Asfaltat de Matar贸 inclou, entre d'altres, l'asfaltat del carrer Montserrat que ha comen莽at aquest 27 de Juny i es preveu que finalitzin el 12 de juliol.

 

Mentre duren les obres el carrer est脿 tallat a la circulaci贸 i s鈥檋abilitar脿 l鈥檃cc茅s exclusiu per a ve茂ns a trav茅s del c. Sant Josep Oriol, que ser脿 de doble sentit en el tram entre el c. Sant Joaquim i el c. Montserrat.

 

L鈥檃cc茅s al p脿rquing de SABA es mantindr脿 amb una 煤nica entrada pel c. Santa Marta, i la sortida pel c. Montserrat (amb itinerari de sortida pel c. Sant Josep Oriol i c. Sant Joaquim).

 

En els moments puntuals d鈥檃fectaci贸 (fressat, formigonat i asfaltat) davant de la porta del p脿rquing al c. Montserrat, l鈥檈ntrada i sortida del p脿rquing ser脿 per la porta del c. Santa Marta.

 

Est脿 previst que tamb茅 es tiri endavant l'asfaltat del carrer Lepant i un tram del carrer Gravina, entre l'11 i el 15 de juliol.

 

L'Ajuntament ha programat actuacions de millora en una trentena de carrers de la ciutat. Per una banda es tracta de treballs de refor莽, reparaci贸 i renovaci贸 de cal莽ades; i per l'altra d'actuacions de millora de l'accessibilitat dels carrers amb la creaci贸 de nous passos elevats. Les obres van comen莽ar el 31 de gener. S'executen en 4 fases segons els sectors de la ciutat afectats amb l'objectiu de minimitzar les afectacions al tr脿nsit i les possibles mol猫sties a la ciutadania.

 
Les actuacions suposen actuar en una superf铆cie total de 32.410  m2. Aquestes obres es financen amb ajuts del Pla General d'Inversions de la Diputaci贸 de Barcelona. 

Matar贸 instal路la un nou model de punts d鈥檃utoservei per fer tr脿mits municipals 

L'Ajuntament ha posat en marxa a diferents equipaments municipals el nou model de Punts d鈥檃utoservei o caixers ciutadans, que permet a la ciutadania efectuar m煤ltiples tramitacions. Aquest nou model, que es va estrenar el passat 2 de maig a l鈥Espai Matar贸 Connecta (pla莽a de la Muralla, 21), est脿 tamb茅 ja en funcionament als centres c铆vics de Molins, Cerdanyola, Rocafonda, Pla d鈥檈n Boet i Cabot i Barba.
 
A trav茅s d鈥檃quests punts d鈥檃utoservei, la ciutadania pot efectuar qualsevol tr脿mit municipal que no impliqui la presentaci贸 de documentaci贸, aix铆 com fer comunicats a la b煤stia ciutadana i obtenir notificacions electr貌niques i duplicats de rebuts. Tamb茅 est脿 disponible l鈥檕pci贸 de pagament de rebuts municipals amb targeta de cr猫dit, inclosos els emesos per l鈥Organisme de Gesti贸 Tribut脿ria de la Diputaci贸 de Barcelona.
 
El sistema dona soluci贸 a un dels tr脿mits m茅s demandats, com 茅s l鈥檕btenci贸 de certificats del padr贸. Els punts d鈥檃utoservei tenen un sistema automatitzat d鈥檈missi贸 d鈥檃quest tipus de documents. Entre el 2 i el 20 de maig es van facilitar 1.290 certificats de padr贸 a trav茅s dels punts d鈥檃utoservei.
 
Tamb茅 des del 2 de maig est脿 en funcionament un servei de concertaci贸 de cita pr猫via automatitzada a trav茅s del tel猫fon 010, que funciona les 24 hores del dia. Es tracta d鈥檜n sistema que permet obtenir cita pr猫via per als principals serveis i oficines municipals. Aquest servei automatitzat complementa la possibilitat d鈥檕btenir aquesta cita pr猫via parlant amb el personal del 010. Igualment, la concertaci贸 de cites pr猫vies s鈥檈fectua principalment pel web www.mataro.cat.
 
La posada en marxa dels nous models de Punts d鈥檃utoservei i els seus nous serveis associats, com la cita pr猫via automatitzada les 24 hores, s贸n accions emmarcades en el nou model de relaci贸 amb la ciutadania, que s鈥檌mpulsa des de l鈥檕bertura d鈥Espai Matar贸 Connecta.

Curs de RAP en el marc del 0830X Matar贸 Laboratori d鈥檈nergia urbana

El Curs de RAP en el marc del 0830X Matar贸 Laboratori d鈥檈nergia urbana tindr脿 lloc del 11 al 14 de juliol al Pati del Caf猫 Nou, (La Riera, 123), de 17,30 a 19 h i  finalitzar脿 amb la gravaci贸 de la can莽贸 treballada el 14 de juliol.
 
El taller s'inclou en el projecte "Energia urbana. Laboratori jove de cocreaci贸", del Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana i aposta per a fomentar la conviv猫ncia i les relacions interculturals entre els i les joves de la ciutat amb la finalitat de contribuir en la construcci贸 de cohesi贸 social i relacions positives, tot fomentant la implicaci贸 activa del col路lectiu juvenil en la vida p煤blica de Matar贸.
 
El projecte s'ha plantejat des d'una perspectiva cr铆tica i interseccional, amb la voluntat que permeti la igualtat d'oportunitats i es pugui construir un espai de creaci贸 cultural inclusiu i col路lectiu.
 
El tret de sortida del Laboratori d'Energia urbana va tenir lloc el novembre passat amb unes trobades amb joves interessats en realitzar activitats vinculades a la cultura urbana. Posteriorment, es van oferir tallers (rap, freestyle, cypher, breackdance i producci贸 musical) a diferents equipaments de la ciutat. 
 
Aquest projecte es porta a terme gr脿cies a una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Barcelona.
 
Per qualsevol dubte podeu escriure a ciutadania@ajmataro.cat

Exposici贸 En ruta pels castells de Catalunya

L鈥檈xposici贸 En ruta pels catells de Catalunya, organitzada per l鈥Associaci贸 per la Cultura i la Cohesi贸 Social Matar贸 Cultural, es podr脿 veure fins el 22 de juliol a la sala d鈥檈xposicions Foto Cine Matar贸 de la UEC-Matar贸, Carrer Nou, 29. 
 
Del 7 al 30 d鈥橭ctubre es podr脿 veure tamb茅 a la Sala d'Aparelladors de l鈥橝ssociaci贸 Sant Lluc per l鈥橝rt, Pla莽a Can Xamar, 2.
 
L鈥 Albert Geron猫s (Barcelona, 1951 鈥 Matar贸, 2021)  ide脿 el projecte de donar a con猫ixer una petita part de l鈥檃mpli patrimoni arquitect貌nic i hist貌ric de Catalunya. Des de l鈥Associaci贸 Matar贸 Cultural, en col路laboraci贸 amb Foto Cine Matar贸 鈥 UEC i el suport de Sant Lluc per l鈥橝rt, impulsen aquest projecte en record seu.
 
Catalunya 茅s terra de castells. En s贸n una prova les 799 fortaleses, monestirs, torres i cases fortificades escampades pels diversos punts de la geografia catalana. Amb les seves hist貌ries i llegendes, s贸n testimonis del passat que han contribu茂t a fer-nos entendre la hist貌ria tal com avui en dia la coneixem. El que presenta l'exposici贸 茅s nom茅s una mostra dels castells que conformen el llegat hist貌ric medieval de Catalunya.

Tota la informaci贸 sobre l'exposici贸 i les activitats complement脿ries la podeu trobar aqu铆.
LES ENTITATS INFORMEN

El CFP ofereix la Possibilitat de col路laborar al programa art铆stic Alterarte

El Centre de Formaci贸 i Prevenci贸 ofereix la Possibilitat de col路laborar al programa art铆stic Alterarte, que t茅 com a objectiu ser un activador del teixit local. Creuen en el treball comunitari i el que es construeix en el compartir, i com millor que compartir espais de creaci贸.
 
脡s per aix貌 que des del CFP obren la convocat貌ria per a persones que vulguin fer-se col路laboradores i disposar d鈥檜n espai-taller on poder crear.
 
Les persones col路laboradores podran tamb茅 disposar de l鈥檈spai expositiu per a mostrar la seva obra.

Es vol ser inclusiu per trencar barreres i construir un viver cultural, on tothom tingui cabuda en un espai compartit.
 
Condicions:
路 Pagament quota anual.
路 Respectar les normes de l鈥檈spai i la privacitat dels altres socis.
路 Utilitzar material propi per a la creaci贸 en l鈥檈spai obert.

Beneficis:
路 Exposar a la sala m铆nim 1 cop l鈥檃ny.
路 Descomptes en l鈥橝telier Alterarte.
路 Disposar de l鈥檈spai per treballar en els horaris convinguts.
 
Adre莽a: Carrer Jaume Ibran 10 Matar贸
Contacte: Blanca Gimeno. 938085136. alterarte@cfpmaresme.org
Horari: Dilluns i dimecres de 10 a 13h dijous de 15 a 17h

Presentaci贸 del projecte PANDEMIALS per a joves afectats per les seq眉eles de la COVID-19

La Fundaci贸 Did脿ctica Catalunya (FDC), entitat amb una llarga traject貌ria de tasca, d'experi猫ncia i d'implicaci贸 amb les persones, especialment amb infants i joves, ha dissenyat un projecte de suport i seguiment personal, psicol貌gic i de canvi per a infants i joves, l'objectiu general del qual 茅s tractar totes aquelles afectacions de salut mental generades pel temps de pand猫mia i tamb茅 pel present temps de "post pand猫mia".
 
Es proposen aconseguir amb les eines i els recursos professionals necessaris, per revertir els efectes negatius derivats de la pand猫mia sobre la salut mental i la qualitat de vida dels infants i dels joves.
 
Realitzen intervencions psicol貌giques personalitzades segons les necessitats i intervencions grupals per treballar les habilitats socials, la comunicaci贸 i el desenvolupament personal. 

Dades de contacte: 
Tel猫fons: 93 790 89 02 / 620 97 57 34 
Correu electr貌nic: desire@fundicat.org 

Taller de teatre per nens i nenes

L鈥橝ssociaci贸 de la Passi贸 Infantil de Matar贸 ofereix per el curs 2022/23 un taller de teatre per nens i nenes de 6 a 13 anys.

 

El taller es realitza els divendres, de 17.30 a 19.30, al Centre C铆vic Cabot i Barba, Pla莽a Miquel Biada, 5.

 
Per a m茅s informaci贸 i inscripcions, podeu contactar amb els tel猫fons: 665 60 86 84 i 618 55 02 50

El Casal d'estiu, l'activitat l煤dica alternativa del Club Gimn脿stic Matar贸

Aquest 27 de juny s'han iniciat les activitats del Casal d'Estiu que organitza el Club Gimn脿stic Matar贸, una activitat educativa i de lleure esportiu per a totes aquelles fam铆lies amb necessitat que els seus fills i/o filles gaudeixin d'un espai l煤dic, educatiu, i segur durant les vacances escolars.
 
Els m茅s de 30 anys d鈥檋ist貌ria del Club Gimn脿stic Matar贸 aix铆 com el seu personal qualificat i comprom猫s amb l鈥檈sport, l鈥檋an portat a ser un referent de la gimn脿stica art铆stica a Matar贸. 
 
Ara, el CGM aposta per noves activitats l煤diques i esportives, pensades per apropar el m贸n de la gimn脿stica a la poblaci贸 i amb les quals es vol obrir les portes del club a tothom qui vulgui sentir la sensaci贸 de volar. 
 
Superades les restriccions de la Covid-19, les quals han estat vigents els darrers dos anys, el club afronta el casal d'estiu amb molta alegria i moltes ganes de transmetre a tots els nens i nenes els valors sobre els quals es fonamenta: diversi贸, respecte, companyonia, empatia, treball en equip i habilitats socials.
 
Del 27 de juny al 22 de juliol, doncs, tots aquells nens i nenes que vulguin gaudir d鈥檜n estiu ple de diversi贸, gimcanes, manualitats, jocs d'aigua, excursions, sortides esportives i, sobretot, provar la gimn脿stica, tenen l鈥檕portunitat d鈥檜nir-se a la fam铆lia CGM. 
 
M茅s informaci贸 al web cgmataro.com i als seus perfils socials, @clubgimnasticmataro 

L鈥橝ssociaci贸 de ve茂ns Can Marchal participa activament en la Setmana de la Natura 

La darrera setmana del mes de maig va tenir lloc a Matar贸 la Setmana de la Natura, en la qual ha participat l鈥A.V. Can Marchal,  posant el focus en la import脿ncia que tenen les abelles per a la sostenibilitat del medi ambient, a partir de la construcci贸 manual de diverses figures de les abelles, diversos panells, el sol i altres al路legories com l鈥檃rc de Sant Mart铆, uns altaveus enva茂ts per la vegetaci贸 i les flors, arbres amb ulls que ens miren sense entendre鈥檔s.

Van omplir el Pati de Can Marchal de color amb les abelles com a protagonistes, tot buscant una imatge festiva junt amb les entrades decorades amb vegetaci贸 que convidava a entrar i gaudir d鈥檜n espai de la ciutat desconegut encara per alguns ve茂ns de la nostra ciutat.

L鈥Associaci贸 de Ve茂ns Can Marchal va quedar molt satisfeta pel gran nombre de visitants que van rebre i pels agra茂ments i felicitacions d鈥檃quests.

Tamb茅, amb la Casa de la M煤sica, van fer celebrar en el Pati de Can Marchal un Vermut Musical, amb l鈥檃ctuaci贸 del cantant Chucho D铆az amb una  gran assist猫ncia de p煤blic.

Els propers dies 1,2 i 3 de juliol l'associaci贸 celebra la Festa, a la que tothom hi 茅s convidat.

L鈥橝ssociaci贸 Reeixir ofereix un taller d鈥檃prenentatge mental

L'associaci贸 Reeixir ofereix un taller d'aprenentatge mental, amb l'objectiu de treballar i millorar les funcions cognitives b脿siques (atenci贸, mem貌ria, capacitat de resposta, etc). Un adequat entrenament d'aquestes funcions permet abordar els trastorns mentals i problemes del dia a dia amb millor efic脿cia i gaudir aix铆 de millor salut i benestar.
 
Des de Reeixir (Associaci贸 de persones afectades per Agoraf貌bia i altres Trastorns d鈥橝nsietat) consideren interessant i 煤til la proposta, apta per millorar la salut cognitiva en tot tipus de persones afectades i a la poblaci贸 en general. 
 
El taller 茅s obert a tothom i ser脿 impartit per el seu col路laborador Samuel Carmona Aguirre, neurocient铆fic i biom猫dic, de UNIMED. Centre de desenvolupament i Innovaci贸 M猫dica.
 
Consisteix en sis sessions de 2 hores cadascuna, que s'imparteixen els dimecres, de 19 a 21 h, dies 8, 15, 22 i 29 de Juny, 6 y 13 de Juliol, a la sala formativa 2 de la Fundaci贸 Hospital de Matar贸. c/Sant Pelegr铆, 3.
 
Inscripcions al tel猫fon 685984983 o al mail reeixir@gmail.com

I Campus de futbol Genuine per persones amb discapacitat intel路lectual

I edici贸 del Campus de futbol adre莽at a persones amb discapacitat intel路lectual a partir de 10 anys. Organitzat pel Club Fem Esport Matar贸 i U.D. Cirera.
 
L鈥檕bjectiu d鈥檃quest campus 茅s que els nois/es gaudeixin de la pr脿ctica de l鈥檃ctivitat f铆sica, desenvolupin habilitats socials i s鈥檌nici茂n en la pr脿ctica del futbol.
 
L鈥檃ctivitat ser脿 de 9:00h a 13:00h al Camp Municipal Francisco Melero 鈥 campito鈥, avinguda corregiment 62 de Matar贸, del 27 de juny al 22 de juliol.
 
M茅s informaci贸:
Saray Romero 628 472 123
udcirerasaray@gmail.com
Club FEM 676 255 930 info@clubfem.cat 

Nou projecte educatiu sobre benestar animal 

La protectora d鈥檃nimals de Matar贸 fa anys que ofereix diferents activitats per sensibilitzar i educar en el respecte i el benestar animal. Ara, per primera vegada i gr脿cies a la col路laboraci贸 amb l鈥Oficina de Benestar animal, l鈥檕ferta forma part del projecte educatiu de ciutat.

 
El programa ofereix tres activitats: Xerrada a les escoles sobre protecci贸 animal, a c脿rrec d鈥檜n professional; Visita guiada al Refugi d鈥檃nimals de Matar贸; i, Visita guiada per a la fam铆lies, que permet al grup familiar con猫ixer de prop la problem脿tica de l鈥檃bandonament i la possibilitat de fer un passeig amb un gos o gossa acollit al refugi. 

 

L鈥檕bjectiu 茅s educar en els valors del respecte, donant a con猫ixer quina 茅s la problem脿tica de l鈥檃bandonament i el sofriment que provoca, quina 茅s la tinen莽a responsable d鈥檃nimals, a l鈥檋ora que es coneix la situaci贸 d鈥檃quests animals al nostre refugi i els infants, els adolescents i les fam铆lies trobin una manera positiva d鈥檃judar-los. 


Igualment, els participants podran con猫ixer altres aspectes de la gesti贸 proteccionista com ara qu猫 茅s l鈥檃dopci贸, qui la pot fer, qu猫 suposa tenir un company animal a casa;  qu猫 茅s una col貌nia de gats de carrer i forma de gesti贸 a trav茅s del CER (Captura, Esterilitzaci贸 i Retorn) o com comportar-se davant dels gats d鈥檜na col貌nia, els nous aspectes legislatius...  Completen la formaci贸 aspectes t猫cnics com, per exemple, la identificaci贸 mitjan莽ant el microxip, la ordenan莽a i normativa municipal o la Regidoria de Benestar Animal de Matar贸. 

 

Podeu trobar m茅s informaci贸 al seg眉ent enlla莽.

"Junts fem cam铆" de la Coral Primavera per la Pau

El dia 6 de mar莽, sota el t铆tol 鈥淛unts fem cam铆鈥, La Coral Primavera per la Pau va presentar al Teatre Monumental,  el CD dels seus 35 anys.
 
El CD es va gravar el 2019 al Tecnocampus per貌 la Covid鈥19 va modificar totes les previsions i no s鈥檋a pogut presentar el 6 de mar莽 d鈥檈nguany quan fa quasi 39 anys de la primera interpretaci贸 de la Cantata  鈥淪anta Maria de Iquique鈥, l鈥檕rigen de tot plegat. 
 
El concert es va fer sota la direcci贸 de Xavier Rodon, amb la col路laboraci贸 de la rapsoda Imane Akandouch, de dues ballarines, la Tigist Alemany i l鈥Anna Tarr茅s i els m煤sics: Mariana Chamorro, Anna Salicr煤, Ant貌nia Escalas, Joel Rodon, Salvador Toscano, Pablo Gim茅nez, Pepe Camacho i Eloi Mart铆. A la part t猫cnica va comptar amb en Pere Pons controlant el so i en Joan Vinyals Ylla-Catal脿 a la projecci贸 a m茅s del personal del teatre.
 
La Coral Primavera per la Pau t茅 com a objectiu fomentar la cultura musical, amb una preferent atenci贸 a la m煤sica coral, com a mitj脿 per transmetre un missatge de pau, solidaritat i respecte pels drets humans.

Festes de Primavera de l鈥橦avana 2022

L鈥橦avana va celebrar del 15 al 28 de Maig les Festes de Primavera organitzades per l鈥A.V. de l鈥橦avana i Rodalies.
 
Les festes que van comen莽ar el diumenge 15 van tenir com a actes m茅s exitosos un correfoc infantil, un sopar ve茂nal, una paella popular, un recital de poesia i un Concert de la Coral la Perla de l鈥橦avana entre d鈥檃ltres activitats.
 
L鈥AV de l鈥橦avana i Rodalies vol donar les gr脿cies a tots els que els heu acompanyat i tots els que els doneu suport.
 
I Per seguir amb les seves activitats l'associaci贸 a preparat per el dia 16 de juliol una cessi贸 de cinema a la fresca al passatge de can Marf脿.
 
Podeu seguir les activitats de l'Associaci贸 al seu facebook.

Sessi贸 informativa: Consells de Seguretat

L麓Associaci贸 de ve茂ns del barri de l麓Havana i Rodalies, juntament amb la Policia de la Generalitat - Mossos d鈥橢squadra, us convoquen a una sessi贸 informativa sobre consells de seguretat adre莽at a domicilis i consells en general.

Dia i hora: 29 de juny de 2022 a les 19h.
Lloc: Seu AV L麓Havana, Cam铆 Ral, 163 de Matar贸
AVUI CONEIXEM UNA ENTITAT

Fundaci贸 Friends

Fundaci贸 Friends 茅s una entitat sense 脿nim de lucre creada l鈥檃ny 2004 amb la finalitat d'impulsar el suport a joves i a adults amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA).
 
Reuneix diferents serveis (en l鈥櫭爉bit l煤dic, educatiu, laboral i de suport a fam铆lies) on es treballa en el desenvolupament i realitzaci贸 de projectes per a promocionar i afavorir la inclusi贸 social i laboral d'aquest col路lectiu, i millorar les condicions de vida de les persones amb diagn貌stic de TEA. En aquest sentit, es consideren les dimensions que inclou la definici贸 de 鈥渜ualitat de vida鈥, entre les quals es troben: desenvolupament personal, autodeterminaci贸, relaciones interpersonals, inclusi贸 social, drets, benestar emocional, benestar f铆sic, benestar material i treball. Aquestes dimensions estan incorporades de manera transversal en les diferents propostes de la Fundaci贸.
 
Activitats que ofereix:
 
Casal Friends 
Mitjan莽ant les activitats l煤diques es treballen les habilitats socials i es millora l鈥檃utoestima tot refor莽ant el sentiment de pertinen莽a a un grup. En els espais d'oci inclusiu es treballa l'autodeterminaci贸 i la presa de decisions perqu猫 siguin les persones participants les protagonistes del seu propi temps lliure. El servei es recomana a partir dels 14 anys i cada grup est脿 acompanyat per un monitor i la participaci贸 de voluntaris i estudiants en pr脿ctiques. 

 鈥 Casal Friends: sortides de lleure i culturals, tots els caps de setmana.
 鈥 Tallers diversos: cine- f貌rum, japon猫s, art, esports, jocs de taula, casal obert, escriptura.  鈥 Col貌nies i viatges en per铆odes de vacances. 
 
Actualment, Casal Friends compta amb 2 grups actius de joves a Matar贸.  
 
Contacte: lleure@fundaciofriends.org 
Coordinaci贸: David Puey davidpuey@fundaciofriends.org
 
Educa Friends 
El servei ofereix suport psicoeducatiu a tots aquells joves que desitgin continuar o acabar els seus estudis, treballant de forma conjunta amb institucions que brindin formaci贸 oficial a dist脿ncia i centres que imparteixin cursos espec铆fics on-line que afavoreixin la inserci贸 laboral. La proposta es complementa amb un abordatge transversal respecte a la millora de les habilitats emocionals, les compet猫ncies s貌cio-laborals, les eines comunicacionals, i aquelles altres capacitats necess脿ries per a desenvolupar-se de forma exitosa a la societat actual. 

鈥 Acompanyament individualitzat i grups de treball redu茂ts, de forma presencial i tamb茅 online. 
鈥 Entorn adaptat i flexible, adequat a les necessitats dels usuaris, per tal d鈥檃favorir els seus estudis.  
 鈥 Disseny de l鈥檌tinerari formatiu que m茅s s鈥檃justa a las necessitats de l鈥檜suari.
 
Actualment, el servei funciona a les aules de Matar贸 els matins de 9 a 14h. Els joves que assisteixen a Educa compten amb el seguiment dels nostres professionals i tamb茅 amb el suport de voluntaris i estudiants en pr脿ctica.

Contacte: educafriends@fundaciofriends.org
Coordinaci贸: N煤ria Miravalles nuriamiravalles@fundaciofriends.org
 
Fam铆lies Friends 
Les fam铆lies s贸n essencials a la Fundaci贸 Friends i per aix貌 ofereixen espais i serveis de participaci贸 i suport mutu.

鈥 Informaci贸, orientaci贸 i assessorament a les fam铆lies per professionals especialitzats.
鈥 Xerrades i confer猫ncies sobre temes d鈥檌nter猫s.
鈥 Grup d鈥橝juda M煤tua (GAM).
鈥 Programes de Respir familiar: Espavila鈥檛. 
 
Places disponibles i inscripcions obertes per al curs 22-23
 
On es troba l'entitat? C/ Argentona, 59-63, 1r-2a
Tel猫fon:93 677 52 24
Correu: info@fundaciofriends.org
Web: www.fundaciofriends.org

Voleu que les vostres not铆cies surtin al butllet铆? 

 

El t猫cnic del territori de Centre-Eixample-Havana us atendr脿 al Centre C铆vic Cabot i Barba, pla莽a de Miquel Biada, 5. Podeu demanar cita pr猫via i posar-vos en contacte a trav茅s del correu electr貌nic ptimoneda@ajmataro.cat o el tel猫fon 607616227.

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Plaça de Miquel Biada, 5 | Mataró 08301


Cancel路lar subscripci贸